Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... fång-ANDE




Pulser-ande

Förför-ande

Be-fri-ande

Berör-ande

Ren-ande

Var-ande

Hel-ande

Kär-lek










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-16 00:21



Bookmark and Share


  ULJO
KÄRLEK
2021-05-17

  BenGust VIP
Fören-ande. Härlig bild.
2021-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
lek-ande
läk-ande

tack

sinnligt skön blombild

2021-05-16

  Öknens Ros VIP
Kärlekens ord.
2021-05-16

  Koloristen
Gott-gör-ande.
2021-05-16

  Sparvögat VIP
Kärleksfulla ord...
2021-05-16
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria