Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


under

 

 

 

i väntan

med salarnas musik

 

svagt i murarna

är din dimma 

 

ännu

 

spåren av 

 

vacker och stilla

andning 

 

härinne

 

där skatterna finns

samlade

av vår tid

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-16 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP