Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VART ÄR JAG PÅ VÄG...

Jag har ingen aning om, vart jag är på väg...

Åren ligger nu bakom på min vandringsväg.

Utan karta och kompass, ser jag ingenting.

Mina drömmar är så pass långt ifrån allting.

Saknar riktningen från förr... irrar utan mål.

Jag finner ingen öppen dörr, bara en av stål.

Snurrar i ett ekorrhjul som leder ingenstans.

Fångad i en trång modul utan någon chans.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-16 06:18



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vilken fin dikt! En vilsen person - en av oss många - som förlorat kompass och mål, men i alla fall en som kan skriva!
2021-05-17

  Niliboy
Ta till dig de gröna framstegen å önskan on ett långt liv! En levande tro är heller inte att förakta! Inte misströsta. Nej, tänd ljus å be, be om engagemang å hopp å förändring!
2021-05-16

  Lottie Ålhed VIP
Dikten uttrycker ett reflekterande över det som varit och många frågor och tankar om en framtid som ännu inte gjorts synlig. Kanske en nystart av något slag som nog många kan känna igen.
2021-05-16

  Kensy65 VIP
De reflektioner du har visar att du är vaken och då är även en väg mot något väldigt mycket bättre som väldigt snart kommer att visa sig!

Vägarna framåt mot det du innerst inne önskar dig finns och är tillgängliga men det finns mörka krafter som vill få oss att tro att dessa vägar är stängda.


2021-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP