Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandfragment

Strandvågor
mjukt fortplantar
skimrande stänk
himmelvalv
möter långt
vattenöken
oändligheten
närvarar
vågorna rullar
i kö
ryggen mot nuet
längtar
ursprunget
det våta
normalitet
vad är det
jämförbart
vaddå
springa sanden
tungt
tålamod
allt går över
åter
i nuet
groteska
bilder
i kö
punkt




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-16 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP