Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från vindsförrådet.


Hemlighetsfull

En tulltjänsteman från Danvikstull

söp i smyg för sin oros skull

och inte märkte man det

att han drack på jobbet

och att han alltså var hemlighetsfull!




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-16 12:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra Limerick med ett fantastiskt avslut!
2021-05-17

    Sefarge VIP
Haah! För de hade alla haft
Covid och ej längre sitt
Luktsinne i behåll?
;)
2021-05-16

  Minkki VIP
roligt limerickat med slutordet i en nytolkning som självklart borde ingå i SAOL
2021-05-16
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick