Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAXIM XIV

En sanning skär alltid djupare
än en lögn, eftersom den har
tendens lämna R efter sig där
den till skillnad från en lögn
har en substans.

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-05-16 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP