Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rådjur


kraftdjur (som ett norrsken)

bara så plötslig
i sin uppenbarelse
en oberoende kraft
föds om på nytt

högkänslig nävaro
beslutsam insida
instinkten styr skyggt
försvinner i ett ögonblick

upplyst inifrån






Fri vers av Blåbäret
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-16 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret