Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar

Jag vandrar på en väg mellan bergen,
i en dal där blommor blommar.
På min ena sida är topparna gröna,
på den andra är de vita som snö.
Den ena sidan är ljus som dag,
den andra mörk som natt.
Jag vet inte vart vägen bär
eller vilket berg jag måste bestiga,
så jag vandrar på mellan bergen
utan att någonsin se toppen.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-05-16 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija