Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara angående smärta. Och dess användningsområden.


Ont i själ, psyke, och fysiskt?

Ont ont.
Så jäkla ont.
Själsdjupa sår.
Själsdjupa säger egentligen ingenting om hur djupt ett sår är.
Men visst låter det dramatiskt?
Dramatiskt som det så bör vara...,
När det gör så jäkla ont.
Både själsligt och fysiskt sett.
Jag undrar allt...,
Hur mycket är det som egentligen hänger ihop med psyket?




Bunden vers av Mim
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-16 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim