Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om livet i stort


I en levande värld

I en levande värld
Njuter jag allt till fullo
Låter kärleksvindar
Smeka min själ

Och låter mig
Känna livets vindar
Leda mig framåt
Mot framtiden

Känna varje uns
Av tillit i livet
Och låter mig
Få njuta livets allt

I en levande värld
Låter jag mig få
Smaka skönhetens sötma
I en levande värld




Fri vers (Fri form) av bluesatin
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-05-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin