Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgift på Skrivarsidan.nu


Universum


Universum. Vi finns här som en del i det ofattbara. Det går inte att greppa. Jag minns när jag var liten och började tänka på början till allt och slutet med allt. Så småningom fattade jag att jag inte kunde fatta. Sen blev jag vuxen och fick barn. Det var lika ofattbart och stort som universum. Det yngsta av barnen tänkte mycket på rymden. Han hade kommit längre än jag, i sina tankar om universum som 5-åring, än jag hade som vuxen. Den forskande delen av mänskligheten skrapar lite på ytan. Kommer vi någon gång att begripa? Måste vi?




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-16 17:33



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kloka ord och en väl genomförd uppgift!
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP