Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Urlika skillnader


FRÅN"LIKA" TILL"OLIKA"

Den orättvisa naturlag
vilken legitimerar olik-
heter och förmåner art-
rikedomarna emellan
kompenseras av något
den andre inte har be-
gåvats med,
där det som är olikt det
som är likt äger för sina
respektive ändamål
olika värden för olika
arter.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2021-05-16 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP