Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsängssömn


Ejdertågsparad.


Virvlansgröna vassvågor.


Solsängssömn på kaj.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-16 18:49



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Här
just här
finns bara vara
i nu
vackert
beskrivet


Tack!
2021-05-18

  Elinor Sörensson VIP
"Virvlansgröna vassvågor"


"Solsängssömn"

Nyord med guldkant i fin
haiku.
2021-05-17

    Lena Staaf VIP
En bild av lättjefull vårnjutning!
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP