Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olyckliga




sorgen gräver djupt
i magen
våndan snörper
när hon andas

modern olycklig
hennes mor olycklig
och även
hennes mor olycklig

livsrepet repeterar
refräng efter refräng
tillrättalägger
vidtar skyddsåtgärder

och dottern går vägen
samma väg
fast hon tror helt säkert
hon envist går därifrån

fastklamrad i drömmar
skriver sig till sömns inatt
försöken att lyckas
dotter mor

mor dotter
igen






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-17 00:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fin, men dyster dikt! Hoppas dottern går et annat öde till mötes än hennes mor och moderns mor!
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP