Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brinnande blomkalkar


haiku17maj21

Gyllenlack i maj:
brandgul - och med en doft av
vanilj och lakrits




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 05:24



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket vackert!
2021-05-19

    Anna Ahlborg
Bra skrivet! Det är härligt när man både kan se och känna doften genom orden!
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP