Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guldet blev till sand

 

Som unge satt jag ofta
lekandes i en sandlåda
livet då bekymmerslöst

idag händer sätter mig 
på annan låda för sand
dock i undrande tankar

sett många ångestfyllda
gryningstider ur motljus
ifrån min gröna position

arla kommer min frände   
kör mig hem åter till byn
åker försjunken i minnen




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-17 11:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Med vuxenblivandet kommer världen, bekymmer och oro närmare. Fint skrivet!
( Fast som barn längtade jag alltid efter att bli vuxen och var nöjd när jag blev det!)
2021-05-17

  Öknens Ros VIP
Barndomsvärld så skild från vuxenvärlden, goda minnen sparade.
2021-05-17

  överlevaren VIP
Vemodig men vacker dikt...
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP