Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snaran sakta stryper

Om jag vore av plast,
mer effektiv

Fjättrad har jag lärt mig att gå,
men mer definitiv
blir besvikelsens skadeskjutna skratt

"Vad var det jag sa"

Kroppens längtan stänger mina dörrar
lika sant som den kan öppna andras

Det finns alltid en utväg in
Det finns alltid en ingång ut

Är det kärlek att låta en göra allt och den andra flyta med
som fiskar i strömt vatten

Tungan vilseleder
Utan tillstymmelse till sorl















Fri vers av Denise Kristina Nietsche
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-17 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche