Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krossa Hamas! Leve Israel!


SVERIGE STÖDER TERRORISTER!

 

 

 

sverige stöder terrorister

sverige erkände hamas

de som satt sitt folk i klistret

i ett "land" där el saknas

sverige stöder islamister

folk som hatar israel

sverige sponsrar extremister

från morgon & till kväll

 

 

diktaturen "palestina"

är en skamfläck för vårt klot

för sitt eget folk en pina

abbas är en idiot

sverige stöder mördarbandet

stöder deras judehat

det drar domar över landet

som vi kallar "välfärd-SS-tat"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/1 2017

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-05-17 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP