Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ÖGONS BLÅA HAV

Låt mig åter

blomma löftesrik

i själ och hjärta

av ömhets mättnad

vila liten trygg

i ögons blåa hav

omsluten i lust

av kärleks mättnad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-05-17 18:54



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Omsluten
öppnar
ocean


Tack!
2021-05-20

  Susen VIP
Ömt, så ömt omsluten i lust av kärleks mättnad :) Underbar poesi
2021-05-18

  Kajan VIP
En underbar lite dikt, mjuk både i form och känsla.
2021-05-18

  Cikoria Blå VIP
Vackra poetiska rader.
2021-05-18

  M.Eta
Vacker poesi!
2021-05-18

  Öknens Ros VIP
Underbar poesi!
2021-05-18

  ULJO
Briljant skaldat.
2021-05-18

  Monica Lindgren
Alldeles underbar dikt, som uttrycker en underbar känsla! Grattis!
2021-05-17

    Lena Staaf VIP
Där kärleken och tilliten ger kraft och glädje!
2021-05-17

  Sparvögat VIP
Så underbart tecknat om kärlekens ömhet och närhet...
2021-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och längtansfullt!
2021-05-17

  Niliboy
Fint diktat om kärleken den röda å som är både brun, blå, grön å grå som mina ögon! Grågröna!
2021-05-17

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-05-17

    Anna Ahlborg
Jättevacker dikt! "vila liten trygg i ögons blåa hav..." Så vackert!
2021-05-17

  Boel Lindell
Fin kärleksdikt. Det är en underbar upplevelse att känna sig så trygg nära en annan människa.
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP