Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfront

Passerar mellan öppna dörrar

Kärlekens omsorg har   inga gränser

Ger dig  hopp

är alltid  där för dig

Ger  också värme tröst

När dagen känns hopplös

då finns en varm front 

värmer dina  händer

Du ser mig 

Vi bygger något tillsammans

Vår osynlighet mellan tiden

följer oss

Ta min hand




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-17 13:14



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackra ord till kärlekens lov...
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP