Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrid om nyckel

Står vid dörren

Väntar på  gå in

Rastlösheten och oron följer med

Övergivenheten är stark som ensamheten

Vrid om nyckel då

Och vänd om se stjärnorna blixtra

Du är aldrig ensam

Ditt sällskap är alltid där

och ger stunden ro

I rummet är det fyllt av glädje

Lika värde  delar din tid

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-17 13:30



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
bild av tvåsamheten
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP