Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i " Psykiatrins trolldeg "


TYSTA SKRIK

Det går omkring människor
med fruktansvärda skrik
inom sig som ingen annan
kan höra utom dom själva.

En dag blev det för mycket
för några av dom och de
kunde inte hålla det inom
sig utan började skrika hejd-
lösa oefterhärmeliga skrik,
som måste komma ifrån
en djup outsäglig sorg och
smärta.

Dessa människor blev om-
händertagna av tillkallade
vakter och blev senare före-
mål för psykiatrisk under-
sökning.

Det finns ingen diagnos för
"sorg" så de bedömdes som
manodepressiva vilket borde
vara ett friskhetstecken
i en värld som denna.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2021-05-17 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP