Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfyllelse

Mor!

Saknaden bränner
under ögonlock,
men mina läppar
formas till ett leende. 

Inom mig vet jag, 
du har funnit frid.

Din hand har sökt fars, 
den hand du saknat.

Inom mig vet jag,  
den har återfunnit.

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-17 15:54



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Förtröstan inför det väntade.
Vacker dikt.
2021-05-19

  ULJO
Vördnadsfulla ord
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP