Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dalen

dalen
den jag vill vandra i
Blomsterdalen
den
med blåsippor, gullvivor och Convallaria
i
den med kulörer och parfymer
i
den finns här nära

i den
kryckgår jag
än




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 16:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
i språket behöver Du inga kryckor, i nästan varje dikt hittar jag nyskapade ord. Som att kryckgå, bravo får ordet och bravo för gåendet!
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP