Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israeliska val som krigstaktik.

Israel och Gaza på gränsen till fullt krig, med maximal valvinst för Benjamin Netanyahu.

Facebook




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-05-17 17:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Varför är Gaza, en av de tätast befolkade regionerna i världen, oklar på Google Maps? Detta är ett problem som identifierats av forskare som använder offentligt tillgänglig information med öppen källkod - inklusive kartdata - för att lokalisera israeliska attacker mot Hamas och inse förödelsen, "Det faktum att vi inte får högupplösta satellitbilder i fallet med Israel och de palestinska territorierna förvirrar oss, "sade en utredare med öppen källkod till BBC." Man kan knappt se bilar i denna islamiststyrda stad Hamas, till skillnad från Pyongyang, huvudstaden i Nordkorea, ett av de mest isolerade länderna. värld.
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP