Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reverb

I huvudet en mic,
högtalare.

Negativa tanke slinga,
förstärks.



I min mittersta punkt,
hänger yrande lyrik.

En efterklang
av virvlande panik.

Som varje vägg fylld
med upprepat skrik.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel