Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stormuftin var ett slags islamsk påve.


STORMUFTIN AV JERUSALEM

Stormuftin av Jerusalem

fann i Hitlertyskland

ett andra hem

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2021

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-05-17 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP