Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR ZIONIST

jag är zionist

det är jag och förblir

jag är zionist

det här är mitt revir

är beredd att slåss

för eretz israel

jag är zionist

tillbaka med en smäll!

 

frälsningen den kom

från Guds israel

Han blev född som jude

och kontroversiell

Herren Gud är EN

EN Gud och icke tre

frälst och zionist

i Kristi fridsarmé

 

LARZ GUSTAFSSON  24/1 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-05-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP