Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Psykiatrins trolldeg"


PSYKIATRIN ÄR EN CIRKUS DÄR PSYKIATRIKER ÄR CLOWNER

Hur går det med doktorsavhandlingen
om psykiatrins utmarker och träskmar-
ker ?

För research var jag hos fem oberoende
läkare inom vuxenpsykiatri för att få en
bekräftelse på om jag lever upp till kriter-
ierna för någon diagnos och lämnar dem
var och en för sig med inte mindre än
fyra olika diagnoser lika motstridiga som
eld och vatten, salt och socker, ljus och
mörker och dessa psykiatriker säger sig
även vara specialister inom vuxenpsyki-
atrin varav bara den femte inte funnit
anledning ställa någon diagnos.

-Psykiatrin är en cirkus där psykiatrik-
erna är clowner.

Ja, de har väl själva alla diagnoser som
finns i DSM-katalogen,
så när min avhandling är klar skall den
skickas till Europadomstolen
för mänskliga rättigheter,
för det psykiatrin sysslar med är intet
annat än ett brott mot mänskligheten.

En utförlig lista på alla falska diagnoser
och hur många de drogat och mördat
kommer även delgivas dem.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2021-05-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP