Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett moln

Ett moln seglar förbi
oberörd av mig eller dig
och vad som händer under sig
Tänk om jag kunde vara ett moln




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-05-17 22:25



Bookmark and Share


    Steff...
Fint
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP