Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När värmen inom oss är vår

I allt det enkla som vi sagt om vårens ljus
Talade vi om oss själva, likaväl, om glöd
Du lyssnade, lät knoppar brista gröna
Du viskade Nu se mig, håll mig kall




Fri vers av Horace
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-18 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace