Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets skådespel

Frustrationen föder brasan
glöden ger liv
åt illusionen
som bjuder på önskans drink

Den stigande röken
skymmer sikten
förblindar
med hägringens löfte
att guldet bryter sig självt




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-17 23:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En intressant dikt som ger läsaren associationer. "att guldet bryter sig självt"... Menar du, att man inte får lyckan gratis, eller att själva lyckan är en illusion? Bra bildspråk i alla fall!
2021-05-18

  Lustverket VIP
Mmm, gillar den. Konsekvenskedjorna.
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789