Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt



Du är ett offer
för dina narcisstiska
speglar
där allt umgänge
bygger på konstant
missnöje
med andra
som inte passar
in i dina ramar
vilka är svarta




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-05-18 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP