Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Lasse" = alla vi små människor


LASSE LITEN

Gud som haver barnen kär,
Lasse, Lasse liten,
ser att du på bördor bär,
stressad, rädd och sliten.

Tryggare kan ingen va´,
bättre än graniten
är till Gud sin tillit ha,
Lasse, Lasse liten!

Världen är så stor, så stor
Lasse, Lasse liten.
Gud i världen innebor
in i minsta biten.

Gud är ännu mer än stor,
Lasse, Lasse liten,
mycket större än du tror,
Lasse, Lasse liten!








Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-19 15:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
min svåger heter Lasse. syrran kunde inte fått rejälare karl.
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP