Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solidaritets gjutning i blod hämnd


Amerika, Tyskland och Israel är taktiskt förenade.

Valkampanjerna för dessa tre länder som har skapat en intressekonflikt i Gazas landdelning för att säkra deras kandidatur,  vi kan se dem sitta i ledande positioner tills derasögon faller i deras sklerotiska huvuden och böndernas sista öre kommer att läggas på deras ögon för att inte hemsöka oss genom deras krig för rätten till liv till överhöghet som man tror bara de har rätt till.

Tysklands Angela M. pratade med amerikanen Joe Biden för att stödja Israel. I sin tur drar Amerika nytta av denna konflikt total.

Gazaremsakonflikten, lönsam för USA. Amerikanerna godkände försäljningen av vapen till Israel till ett värde av 735 miljoner dollar just nu.för att redan I början av maj strax före utbrottet av militära sammandrabbningar mellan den israeliska armén och islamistgrupperna
kongressen initiativet att sälja vapen till Israel, en överenskommelse som godkändes av Joe Biden-administrationen i slutet av förre veckan.
annars propositionen fans ligande i protokol redan under, Biden valkampanie sharm ofensiv.

NYHETER OM SAMMA FRÅGA Israelsk-palestinsk konflikt: Merkel försäkrar Netanyahu att är solidarisk med Israel "... Palestinska presidenten Mahmoud Abbas har fått ett" viktigt "telefonsamtal ... Pro-palestinska demonstrationer i Paris, Madrid, London, Montreal, Washington, Stockholm ... Enligt vissa källor som citerats av Washington Post och Reuters uppgick Washingtons beslut att exportera ammunition för högprecisionsammunition 735 miljoner dollar.

"Vi måste kräva ett eldupphör med omedelbar verkan. Dödandet av palestinier och israeler måste stoppas. den måste ta en närmare titt på de nästan 4 miljarder dollar i militärt bistånd till Israel.
Det är olagligt för Förenta staterna att stödja kränkningar av de mänskliga rättigheterna, "sade demokratens senator Bernie Sanders från Fox News." Omedelbart efter att Washington uppmanat Israel att förklara förstörelse i ett angrepp. "Omedelbart efter attacken efterlyste vi mer information. om orsakerna till denna åtgärd. Vi såg ingen information tillhandahållen, sade han på måndagen. USA: s utrikesminister Antony Blinken citerades av Biden-administrationen och sa att Biden-administrationen har sagt att den kommer att uppfylla sina åtaganden att försvara Israel, men uppmanade både den israeliska regeringen och de palestinska islamistgrupperna att sluta skjuta och undvika olyckor. och vi arbetar för att uppnå varaktig fred, sade utrikesdepartementet i Depa Washington på måndag eftermiddag.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP