Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solitär

Jag är solitär
Och jag är kär
Att leva här
Att leva i ro
Att känna tro
På mig själv
Att gro
Att spira
Att fira
Jag är drottning




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-18 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP