Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kan inte vara

Osynlig finns jag där
Trygg i mig själv
Oron ska lämna mig
Bruset ska tystna

Allt kan inte vara
Som jag vill att det ska vara
Tryggheten jag söker
Är en illusion

Nya minnen kommer
Som vi måste värna om
Och inte bara minnas
Det som var en gång

Det är när jag mistat
Som jag känt att jag haft
Det som i själen ristat
Är det som ger mig kraft




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-18 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP