Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Som din ödmjukhet.
Om än sommarbris.
Vilande rådjurs skugga.
Så klar.
Ute faller livet.
Men den som kyssen vinner.
Blåmusslor anar.
När jag försvann.
Lämnar spår av citrongräs.
Medan älven gungar i takt.
Förlorar jag igen och igen och igen.
Rösten jag samlar.
Vår.
Önskar mig dig tillbaka.
Kärlek.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2021-05-18 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP