Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till henne som jag kämpat så länge med att älska


Tack och adjö

Du är bra precis som du är
Felet är inte du
Felet är inte jag
Felet är vi

Vi är inte överens
Eller lika
Så jag vill tacka för allt
Allt som du gett

Du gav mig livet och jag är dig evigt tacksam för det
Men nu måste jag vidare

Jag vill dig inget ont
Jag vill bara gå vidare

Tack för allt
Jag kan till och med säga att jag älskar dig
Som jag älskar regnet
Eller solen
Men jag vill inte vara med dig
Jag vill låta dig vara
Precis som du är
Och då får jag vara
Precis som jag är




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP