Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

Din röst är musik i sin renaste form
En gåva från en värld bortom vår
Sprider hopp till en hopplös värld
Tvingar tillbaka förtvivlans långa klor
Jag föll in i din form
Skulpterad likt en naturens mästerverk
Ditt hår röd likt en rasande eld
Symboliserar din starka, otämjbara själ
Ofelbar och kurvig
Stark men ändå ömtålig
Den perfekta modellen av ungdomlig vildhet
Mitt hjärta dunkar likt en trumma av åsynen av din ofattbara skönhet
Instinkterna ropar sina begär i mig
Jag föll i dig
De kanske försöker fånga mig med allt de har
Men du var den som lyckades
Dig själv var både fällan och bytet
Fast i dig är jag
Likt ett byte i boaormens mäktiga grepp
Våra hjärtan är en
Vi är oskiljbara
Du är min själsfrände
Hela världen är emot oss
Men med dig vid min sida
Så kommer vi att besegra motgångarna
Och skapa ett liv under frihetens ljus
Där vår kärlek kan blomstra likt djungelns träd




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP