Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojken

Jag hör den vackraste ljudet som existerar
En sång om harmoni och broderskap
Sjungen av den äldre mannen
Medlem av det antika skogsfolket
Toner som dansar i luften
Likt vårens fjärilar
Sprider värme och lugn
Till de öron de faller i
Likt en drog kontrollerar de mig
Skickar mig ut till rymden
Där min fantasi får fritt spelrum
Där världens bekymmer kan ej nå mig
För stunden flyger jag i fridens moln
Med tonerna som mina mäktiga men akt osynliga vingar
Men jag rädslas sångs slut
Ty jag vill ej återvända
Till verklighetens hårda värld




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-05-18 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP