Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skapade gud




Vi sågs.
Vi bytte ögon.
Vi höll om varann.
Vi kysstes.
Vi älskade.
Vi visste att vi skulle skapa nåt mer.
Vår sammanlagda energi flödade över.
Gud !
Vi låg på första parkett och lät skapelsen ta vid.

Vi var inte nöjda med hen.
Vi gick ner från första parkett.
Skakade på våra besvikna huvuden.

Vi tog över.
Våra egna liv.

Universum färgades nu av elden
som tändes då vi bestämde oss
för att för evigt bli ett.

Det brinner än
det brinner utav bara helvete.

Den här elden går inte att släcka.
Vi kommer att brinna inne.

Ingen kommer att rädda oss
för det ser så vackert ut.

Det är en stor tragedi
om man ser saken så.

Våra namn
kommer att bildas av flagorna
på himmelens
första sida.

Man ser det
från första parkett.

NÖD o LUST.

Avicii
min älskade djävul !







Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det gjorde vi verkligen
När vi ser en fågel kan vi känna en närhet, något som inte gör oss ont
Mänskligheten är svår att leva med
Våra största hot till vårt egna egna liv, som bara vi äger
Och så skapades gud
Mer hot
Och mer tröst
Men mer hot
2021-05-20

    Lena Staaf VIP
Vacker poesi!
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP