Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista vinter.
Lämnar mig att tro.
En annan ömsint tveksamhet.
Samtidigt som jag sakta avlägset gnyr.
En dröm av det som kan resa med.
Ungefär som berusade drakar.
Lämnar drömmar vid bron.
Den med stålgrå vemod.
Nästan som du.
Opal. Minnen av opal.
Njuter sammetssvart stockros.
Utan att spåra.
Tvåsamheten.




Fri vers (Fri form) av Black raven VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-05-18 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP