Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sensuellas drottning (älska morgonen)

 

Jag blir förlägen när du dansar

både stolt och lite rörd

du är det sensuellas drottning                          

och jag är den som blir förförd.

 

Du är mitt hjärta och min mening

som alltid ska finnas i min tid

jag är vaken fast jag drömmer

när jag ser dig ligga här bredvid.

 

Du är det underbara låset

som jag öppnar varje kväll

aldrig ska den dörr få stängas

aldrig bli i tanken vilseledd.

 

Av förundran och begäran

ska jag beskriva solens sken

och när du öppnar dina ögon

ska vi älska morgonen.

 

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP