Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN SÅNG SKA ALDRIG TYSTNA

Min sång ska aldrig tystna

men ljuda på högre ort

där andra öron lyssnar

bak himmelens pärleport

Min sång ska aldrig tystna

Den är av evig natur

Den föddes av Jesus Kristus

och kan aldrig sättas i bur

Min lovsång till Gud som frälst mig

är vind, blåser vart den vill

Den kan aldrig nånsin hejdas

Den hör evigheten till

 

LARZ GUSTAFSSON 18/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-05-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP