Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Jag gör mitt bästa men inget är bra nog
Feakar ett leende, alla trodde de var äkta när jag log

Skådespela dagen har blivit till en vana
Svaren på mina frågor är så oklara

För vad ska man ta sig till när man känner sig svag?
Sitter på rummet och gråter var dag

Känner mig instängd och ensam, vill bara vara fri
Vet inte vad som hindrar mig, den gamla tiden är förbi

Måste starta om på nytt, göra om göra rätt
Bara så himla svårt när ingen förstår mitt tankesätt




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen