Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning

Broder min, saknar dig
det är ingen liten grej
Det är några år sedan
och ditt ansikte bleknar redan
Leendet, skägget, blicken
de många retliga sticken
Balansen i familjen försvann
när du nitlotten vann
Ha det bra önskar brorsan
säg hej till morsan




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 20:59



Bookmark and Share


    Steff...
Så fint
så en dag kom livet till dig allt blir bra
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP