Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dum jävla pojke

Du vet inte vem jag är,
Och det vet jag nog inte heller.
Jag strövar som en pojke eller man.
Hälften falsk och hälften sann.

Du undrar vad jag lever för
För mig det kvittar om jag från dig dör
Så mycket lever jag, mitt ledmotiv
Hälften död och hälften liv.

Du undrar varför lever jag?
Det vet du lika väl som jag.
Att mitt liv går ut på väntans lag
Jag väntar på ett svar
Varför lever jag?

Då undrar jag, varför väntar jag?
På svar som aldrig når mig
Att jag vet, men ändå väntar jag
hälften stark och hälften svag.

Aldrig nöjd och aldrig bra…

Aldrig falsk och aldrig jag…




Bunden vers av max andreewitch
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 21:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sticker ut med äkta känsla
Genom "proffsigt åtstramat"
hantverk!
;)
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch