Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny era


En stad i ruiner
andas tungt under askans täcke
den sotiga dimman
förleder tidens gång

Den livskraft som finns kvar
väntar på en våldsam härskare
som skall erövra nuet
mura igen
demonerna från det föregångna




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-05-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789