Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Vill ha din närhet
Känna din värme mot min hud
Din nakna kropp mot min
Kom
Fyll mig med allt som är du

Om så bara för en stund
Låt oss glömma allt
Alla måsten
Alla krav
Bara vara här och nu




Fri vers av Madam Mimm
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Något tungt och betydelsefullt lyfte på lätta
vingar alldeles nyss.
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm